Küülikupuurid said puhtaks.

A ettepanekul said möödunud laupäeval lõpuks küülikupuurid ära puhastatud. Puurid ootasid juba väga pikalt tühjaks tegemist.


 Nii me siis kahekesi seal müttasime, Kui hõivatud puurideni jõudsime, siis tõstsin seal oleva küüliku puhtasse puuri - esimesena sai puhastatud meie isase küüliku puur. Nii, et tema läks esimesena puhastatud puuri. Lõbus oli vaadata, kui ta seal kohe märgistama hakkas. Kõik nurgad oli vaja üle nühkida :) Teisena tõstsin puhtasse puuri isase kõrval oleva emase - beezi pässi. See oli korraks väga veider, kuidas see küülik justkui kõhuli lasi, kui ma ta teise puuri tõstsin. Ta on meil siiani isase küüliku vastu väga kuri olnud. Olen vist mingi 3 või 4 korda proovinud neid kokku panna ja viimasel korral sai emane isegi nii palju kannatada, et silma pealt oli pisut veri väljas. Mingil põhjusel pole nad üksteisele üldse sobinud ja viimasel korral otsustasin, et see beez päss tuleb põhikarjast välja praakida. Laupäevase "kükitamise" peale tõstsin pässi ikkagi igaks juhuks veel kord isase puuri ja meie päss oli justkui välja vahetatud :) Tundub, et võime mai lõpuks temalt ka poegi oodata. Pojad peaks sündima ka mustal pässil - see võiks juhtuda 23. mai paiku.

Meil on vaid 5 põhikarja küülikut - isane Viini sinine, isane must angoora, emane beez päss, emane must päss ja emane beez rex. Beez rex tõi pojad 31. märtsil. Kokku 8 vesihalli (või õigem on vist öelda sinist) küülikupoega - isasse :)


Kommentaarid